ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ

ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ

2 φωτογραφίες

Υπηρεσία Description

Η ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΙΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 2003, ως εξειδικευμένη εταιρία σε θέματα Μεταβολικής Αυτορρύθμισης και Ευεξίας. Αντικείμενο της αποτελούν, η ανίχνευση της Ομοιοστατικής Ανθρώπινης Μεταβολικής Λειτουργίας και η εξειδικευμένη Συμβουλευτική, με στόχο την Αποκατάσταση και την εύρυθμη απόδοσή της.

Για τον σκοπό αυτό, διαθέτει και συνεργάζεται με μία πλειάδα εγκεκριμένων επιστημόνων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο των Επιστημών του Ανθρωπίνου Σώματος.

Απευθύνεται σε άτομα που παρουσιάζουν χρόνιες Μεταβολικές Δυσλειτουργίες , Νοσογόνο Παχυσαρκία , Αυτοάνοσα Νοσήματα , Αθλητές όλων των σπορ, καθώς και σε περιστατικά όπου χρείουν αντιοξειδωτικών διατροφοθεραπειών (καρδιαγγειακά νοσήματα, κακοήθειες, φαρμακευτικές αλλεργίες, ηπατικές δυσλειτουργίες, κ.α).

Η επιτυχία των τόσων ετών καθώς και η πείρα της Επιστημονικής μας Ομάδος, οριοθετούν μία ολοκληρωμένη ολιστική αντιμετώπιση των εν λόγω προβλημάτων, τα οποία αν δεν αντιμετωπιστούν σοβαρά, με σύνεση, προσπάθεια και υπομονή, συνεχώς δημιουργούνται πρόσκαιρες βελτιώσεις, οι οποίες δεν επιλύουν ποτέ το αίτιο.

 

‘’…είμαστε εδώ για όποιον επιθυμεί ουσιαστική και ριζική απεξάρτηση της λανθασμένης αντίληψης περί σίτισης, αποκατάστασης και άσκησης…΄΄


Υπηρεσία : Λεπτομέρειες