ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

2 φωτογραφίες

Υπηρεσία Description

H ” ΟΜΟΙΟSTASIS NUTRITION THERAPY ” είναι μια πρωτοποριακή, ολοκληρωμένη  Ολιστική Διατροφοθεραπεία, που παντρεύει τις  σύγχρονες επιστημονικές επιταγές του 21 αιώνα  με την Ιπποκρατιακή φιλοσοφία, για κυτταρική, μεταβολική και φλεγμονώδη  ρύθμιση του στρές του  ανθρώπινου οργανισμού.

Μέσω της  πολυεπιστημονικής – ερευνητικής μας ομάδας,  “Χαρτογράφοι Υγείας”,  αξιολογούνται σε πρώτη φάση οι αιματολογικές – ορμονολογικές εξετάσεις του πελάτη, με σκοπό να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργία του οργανισμού και η δυναμική διαχείριση του καυσίμου του. Στη συνέχεια πραγματοποιούνται εξειδικευμένες σωματομετρήσεις  για την ανάλυση της σύστασης του σώματος.  Παράλληλα, λαμβάνεται βιολογικό υλικό το οποίο αναλύεται σε συνεργασία με Ειδικά Ιατρικά-Βιοχημικά – Γενετικά  Εργαστήρια και σύγχρονα Τμήματα επιστημονικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας και της Αλλοδαπής . Η κυριότερη όμως φάση  της θεραπείας συνίσταται στην εκπόνηση του  προγράμματος διατροφής. Το πρόγραμμα είναι εξειδικευμένο, αυστηρά εξατομικευμένο και στηρίζεται στην ρύθμιση άνω των 100 μεταβολικών παραμέτρων και βιοδεικτών, με βασικό άξονα την  ενδοκυττάρια διαχείριση του  πιο δυναμικού ενδογενώς αντιοξειδωτικού στοιχείου που διαθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός μας, της γλουταθειόνης.

Οι συνδυασμοί των μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών του κάθε γεύματος  των μενού, εξασφαλίζουν την ρύθμιση της  υπερβολικής   λιπολυτικής  διαδικασίας που προάγει  την ηπατική ομοιοστασία και την κυτταρική φλεγμονή,  με παράλληλη ενεργοποίηση αυστηρά  της καύσης του λίπους, χωρίς την απώλεια του μυϊκού ιστού και των υγρών του σώματος. Η μεγάλη ποικιλία αλλά και η ικανή ποσότητα των τροφών εξυπηρετεί τη φιλοσοφία της θεραπείας  η οποία στηρίζεται στο να μην αντιλαμβάνεται ο οργανισμός ότι βρίσκεται σε καθεστώς δίαιτας.


Υπηρεσία : Λεπτομέρειες